Про це сьогодні у сесійній залі Верховної ради заявив Генеральний прокурор Юрій Лученко. Акцію провели за гроші Януковича, – вважає прокурор.

Він сказав, що має точні підтвердження своїх слів, а також імена тих, хто повинен продовжувати розхитувати країну з середини. Також Юрій Луценко назвав імена тих депутатів, які причетні до організації шабашу в країні.

Події пов’язані з Міхеілом Саакашвілі без перебільшення ввели країну в стан шоку, спочатку незаконний перетин українського кордону, а також підтримка українських політиків цього заходу. Перенесення через кордон грузина активістами.  Далі тур по країні і гучні заяви стосовно зради, корупції і подібних популістичних гасел. Сьогодні мітинг, прогулянка по даху будинку, далі затримання Саакашвілі на тому таки даху. А пізніше – звільнення грузина з машини правоохоронних органів активістами. Подібної зухвалості не дозволяв собі ніхто, окрім Януковича.

Заяви депутатів стосовно сьогоднішніх подій були різними, але практично усі шукали винного. Народний депутат Ігор Артюшенко розказав сьогодні про своє сприйняття конфлікту в правохоронних органах, а також подій, організованих Міхеілом Саакашвілі.

“Щодо конфлікту в правоохоронних органах: ми повністю підтримуємо позицію Президента та Генерального прокурора – всі структури мають використовувати в своїй роботі виключно законні методи роботи і займатись виконанням своїх прямих обов’язків – боротьбою зі злочинністю та подоланням корупції.

Вихід з кризи починаємо шукати вже сьогодні – за ініціативи фракції сьогодні в Верховну Раду запросили керівників Генеральної прокуратури, СБУ, НАБУ та САП. Час ставити крапку в цих скандалах та медіавійнах та повертатись до роботи.

І про Карлсона, якого правоохоронці вранці врятували від падіння з даху.
Сьогодні про кричущий факт фінансування протестних акцій команди Саакашвілі біглим злочинцем януковичем та курченком було заявлено на офіційному рівні. Далі – справа за слідством.” – зазначив нардеп.

Януковича

На разі акція триває, щоправда під стінами Верховної ради залишилося близько 100 чоловік, схоже – найбільш ідейних…