В Києві вперше зіграють Die Antwoord.

Die Antwoord – тріо, що грає альтернативний хіп-хоп та рейв. Крім музики команда відома своїм характерним пізнаваним іміджем, який багато хто вважає фріковим. Також банда відрізняється створенням нетривіальних і скажених кліпів.

https://www.youtube.com/watch?v=8Uee_mcxvrwhttps://www.youtube.com/watch?v=HcXNPI-IPPM

Ninja, Yo-Landi Visser та DJ Hi-Tek зібралися в 2008 році в Кейптауні. А вже через рік вийшов перший студійний альбом групи під назвою “$O$”. У 2011-му музиканти організували власний лейбл “Zef Records”, де були випущені їх наступні платівки.

Група стала більш відомою в масах після виходу на широкі екрани фільму “Робот на ім’я Чаппі” в 2015 році, де музиканти виконали головні ролі, а їх музика використовувалася в якості саундтреків до стрічки.

Варто нагадати, що “південноафриканські фріки” повинні були виступити в Києві ще три роки тому на фестивалі “Park Live”, однак тоді івент було скасовано у зв’язку з напруженою ситуацією в країні.

З тим пір встигло змінитися чимало. Так, в позаминулому році Die Antwoord анонсували вихід свого альбому “The Book of Zef”, який повинен поставити крапку в дискографії групи. Але це не заважає продовжувати групі виступати. Завдяки старанням концертного агентства “Мельница”, Die Antwoord нарешті порадують й українських шанувальників. Їх концерт в столичному концерт-холі “Stereo Plaza” відбудеться 6 серпня 2018 року.

Die Antwoord

Квитки надійдуть у продаж вже 19 лютого. Чекаємо.

RegionNews