Холодильники з мерцями не можуть стояти за 20 метрів від житлових будиків, – сказали на погоджувальній раді

Сьогодні, на погоджувальній раді Запорізької обласної ради було внесено пропозицію про створення спеціальної комісії для перевірки діяльності запорізького обласного моргу. Це пов’язано із переповненістю закладу тілами та численними скаграми мешканців міста на різкий запах та неприємні краєвиди навпроти їхніх будинків.  До комісії планують включити депутатів різних фракцій.

Відповідну інформацію оприлюднив заступник голови обласної ради Владислав Марченко.

“Вже незліченну кількість років мешканці Шевченківського району міста Запоріжжя живуть по сусідству з моргом (через дорогу від закладу дев’ятиповерхівки). Літо  – це спекотний сезон, а тому звернення громадян, що живуть в 20 метрах від закладу, стають все більш і більш агресивнішимми та радикальними, бо можна у повітря сокиру вішати. Але зараз ситуація ще більш загострилась, і окрім самої будівлі яка вщент переповнена мерцями, перед вікнами людей будуть стояти морозильники з небіжчиками” – каже Владислав Марченко. 

Ситуацію в обласній раді називають критичною і обіцяють найближчим часом напрацювати стратегічний длан дій для вирішення цієї проблеми.