Українська стилістка Олена Фокіна написала відвертий коментар під фото жінки, що вбила власних дітей. У коментарі йдеться про душевні переживання та надто сильне кохання до чоловіка, який на кілька років був молодшим від Катерини Бабкіної.

Дізнавшись ім’я матері, яка напередодні вбила власних дітей, утопивши їх у озері “Срібний Кіл“, що у Дарницькому районі Києва, українці почали масово писати коментарі під фото, на  сторінці у соціальній мережі Facebook нещасної жінки. Люди не стримують негативу, адже жертвами стали маленькі янголята – дівчині було 6 рочків, хлопчику 5. Дітки були доглянутими, відвідували гуртки фігурного катання та плавання, готувалися до школи. Сама ж Катерина працювала вихователькою у дитячому садку, її ніколи не бачили у нетверезому чи неадекватному стані.  Це найбільше вразило. Люди активно обговорюють трагічну подію та бажають її винуватиці мученицької смерті.

Стилістка Олена Фокіна запевняє, що горе-матір була її клієнткою, вона дуже любила власних дітей і чоловіка. Останнього дуже боялася втратити, бо ж він був дещо молодшим за неї. Свого часу забрав жінку з Криму до Києва і був ледь не єдиною опорою у житті. Катерина Бабкіна усе ж втратила чоловіка, і мабуть через це зійшла з розуму, – припускає знайома жінки Олена Фокіна.

У дописі стилістка мотивує коментаторів звернути увагу на сторінку батька загиблих дітей, який  активно демонстрував своє нове життя і нове кохання. У той час, за словами дописувачки, Денис Бабкін знав про психологічну проблему колишньої дружини.