«Волонтерські вареники ZP» у Новий рік пригощали запоріжців й гостей міста смаколиками. Зібрані кошти підуть на подарунки нашим захисникам.

Частували охочих з 23:00 до 3:00 на площі ім. Маяковського. Домашня випічка, кава, чай, глінтвейн, звичайно, вареники тішили смакові рецептори містян. На додачу до смаколиків безкоштовно додавався хороший настрій.

Три роки тому з’явилась організація «Волонтерські вареники ZP». Зібрані кошти йдуть подарунки нашим захисникам.

«У 2018 році ми 11 разів їздили в зону ООС, привозили матеріально-технічні засоби, концерти, майстрів, художників, священиків, психологів, купу смакоти і каву, пригощали, розважали, додавали захисникам віри в нас і в Україну. Побували чотири рази в різних дивізіонах 55-ї бригади, двічі в 56-й в 37 батальйони, у 80, 40, 79, 36 бригадах та підрозділі ССО (Сили Спеціальних Операцій), а в грудні ще й презентували календар «Ніжні і непереможні» – 2019 про жінок-військовослужбовців 55-ї артбригади «Запорізька Січ», який готували цілий рік» – повідомляє на своїй сторінці організаторка волонтерського об’єднання «Волонтерські вареники ZP» Надія Мороз.

Нагадаємо, 19 грудня під час зимової сесії у Запорізькій міськраді волонтери у коридорі організували чергову акцію. Всіх охочих частували смаколиками, щоправда, тоді вареників не було. Кожен хто частувався мав змогу долучитися до хорошої справи. Цінників не кріпили, люди кидали хто скільки зможе.