У 2019 році у Запоріжжі вже розпочали працювати два нових маршрути громадського транспорту, які обслуговують великі автобуси. Це маршрут №39 з Хортицького району до центру міста та маршрут №29 з Заводського району до Південного мікрорайону.

Нещодавно стало відомо, що у місті планують відкрити ще один маршрут – №94, який прямуватиме від «вул. Богдана Завади – Сімферопольське шосе» з’єднає Космічний мікрорайон та Шевченківський район.

Сьогодні маршрут затвердили на засіданні виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням міського голови Володимира Буряка, пише сайт Запорізької міської ради.

Маршрут №94  затвердили та включили до маршрутної мережі. Наступним кроком стане проведення конкурсу на його обслуговування. Якщо всі передбачені законодавством процедури пройдуть вдало, то маршрут може запрацювати вже у травні. Обслуговуватимуть його 8 великих автобусів.

Також на виконкомі було внесено зміни до маршруту №29, який відкрито позаминулого тижня. У період приміської річкової навігації автобуси заїжджатимуть до Річкового порту. Маршрут №39 подовжать до залізничного вокзалу «Запоріжжя-ІІ».