Так званий “слуга народу” Боговін у переддень виборів запустив адмінресурс та маніпулятивні технології в боротьбі за округ.

Мабуть, вище згаданий кандидат не витримав конкуренції Олександру Пономарьова та вирішив діяти відчайдушно, але  аж надто “топорно”, очевидно розраховуючи, що суспільство й так не розбирається.

Такі дії можуть свідчити про те, що рейтинг у кандидата Боговіна не такий вже й хороший, як в партії розраховували. Розмови про нове життя для українців від партії слуг виявилися лише балачками, на справах виходить зовсім інша картина.

Сьогодні, 19 липня, за два дні до виборів, народному депутату України Олександру Пономарьову вручили запрошення на спілкування з правоохоронцями.  Роль Пономарьова у справі, по якій запрошують – свідок, а сама справа просто привід зробити картинку для Боговіна та його електорату.

Журналісти “Регіонньюз” звернулися до прес-служби чинного нардепа з проханням внести ясність у ситуацію. Ось що нам повідомили :

Сьогодні, 19 липня Олександру Пономарьову вручили  повістки на завтра 20 липня. Хоча, згідно із законом  їх повинні принести за три дні до опитування. Слід розуміти, що в правоохоронних органах заздалегідь розуміли, що порушують закон, але очевидно прохання кандидата почули вгорі та на закон вирішили не зважати. Ситуація чітко дає зрозуміти, – те, що скаже свідок насправді нікого не цікавить, в даному випадку було важливо процес зняти на відео і задовольнити бажання кандидата Боговіна.

На нашу думку – це було ніщо інше, як піар акція з застосуванням адмінрецсурсу, що найбільше пригнічує, адже ця команда клялася з народом бути чесною та діяти максимально відкрито. Що маємо насправді, бердянці сьогодні чітко побачили. Сподіваємося на те, що висновки ними будуть роблені.

Мусимо сказати, що справа, по якій запрошують Олександра Пономарьова  абсолютно “лівою”, мова йде про якийсь розбій в місті Дніпро.

Акція дійсно більше нагадує замовлення, адже не випадково під час вручення повістки, у потрібний час в потрібному місці виявилися люди Боговіна.