Заступник дирекотора КП “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий Гай” заявив, що його змусили підписати документ про демонтаж дерев’яних скульптур заднім числом.

Нагадаємо, одна із скульптур, вагою 200 кг. 8 березня впала на дівчинку  і завдала їй смертельних травм. Дитина померла в лікарні, травми вийвилися несумісними із життям. Зараз у справі трагедії проводять розслідування, в прокуратурі заявили про першого підозрюваного. Ним став заступник директора підприємства пан Геннадій.

Адвокат постраждалої сім’ї Володимир Ляпін опублікував у соціальній мережі Фейсбук рукописного листа від підозрюваного. У листі він описує ситуацію і заявляє про тиск та спроби підміни посадових інструкцій з метою уникнення відповідальності самим Олегом Комаренком.

Мусимо нагадати,одразу після трагедії Олег Комаренко заявив, що батьки самі винні у смерті дитини, оскільки вони її не пильнували належним чином.  Він повідомив, що батьки розважалися в кафе, а дитина бігала сама. Батьки та світдки трагедії заперечили заяви Клмаренка та підтвердили, що з перших секунд Олександр та Ольга Ждан були з донької і все трапилося у них на очах.

Також Комаренко “божився”, що на майданчику були таблички, які вказували на те, що скульптури є небезпечними, втім запоріжці активно поділилися фото з місця трагедії і виявилося, що Комаренко збрехав – таблички з’явилися вночі вже після трагедії.

Фото – Голос Запоріжжя