Вчора ввечері у Дніпровському районі Запоріжжя трапилася сутичка біля супермаркету, в наслідок якої чоловік отримав поранення і перебуває в стабільно важкому стані. У поліції Запорізької області розказали деталі злочину.

Конфлікт, за словами поліцейських розпочався із словесної перепалки між чоловіком та жінкою,  обом майже 50 років. Причиною сварки стала парковка, очевидно людини не поділили місця.

Оперативники встановили, що близько 20:40 на вулиці Добробутній біля одного з торгівельних центрів міста між чоловіком та жінкою (обидва 1971 року народження) сталася сварка через паркову. Словесна перепалка призвела до того, що жінка бризнула чоловіку в очі з сльозогінного балончика, а він штовхнув її. Громадянка телефоном викликала на допомогу сина. Молодик 1993 року народження схопив ніж та почав різати скати на мікроавтобусі “Volkswagen”, який належить кривднику його матері. У відповідь на це власник мікроавтобусу дістав травматичний пістолет і зробив спочатку попереджальний вистріл у повітря, а потім ще кілька у бік молодого чоловіка. Останній в ході бійки наніс опоненту удари по голові, відібрав пістолет і вистрілив, влучивши в стегно і передпліччя.

Співробітники кримінальної поліції затримали чоловіка на місці скоєння злочину в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального  кодексу України.

Найсуворіша санкція за цими статтями передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.