На сайті Запорізької міської ради з’явився проєкт рішення стосовно виділення житла для запорізької спортсменки Вікторії Марчук. Дівчина вже багато років отримує високі нагороди, вона є майстром спорту міжнародного класу з паратхеквондо. Питання виділення житла піднявла громада, створивши відповідну петицію на сайті міської ради. Запоріжці підтримали ініціативу, а тому депутати мусять розкгянути питання на сесії.

У мотиваційній частині петиції вказано:

Запорізька спортсменка Вікторія Марчук вже багато років збільшує спортивну славу Запоріжжя, але до цього часу не має вкрай необхідних умов для проживання, а відтак страждає її тренувальний процес та під загрозою майбутні спортивні перемоги.

Вікторія Марчук – Майстер спорту міжнародного класу з паратхеквондо. Найтитулованіша паратхеквондистка планети – шестиразова чемпіонка світу, чотириразова чемпіонка Європи, чемпіонка Азії, Африки, Кореї, США, Йордану, Єгипту, Туреччини, Ірану, багаторазова чемпіонка України. Кілька разів була визнана найбільш технічною спортсменкою чемпіонатів світу. На сьогодні є першим номером світового рейтингу, і має ліцензію на Паралампійські ігри що відбудуться 2021 року в Токіо (паратхеквондо буде вперше представлено в програмі Паралімпійських Ігор). Успіхам української спортсменки присвячений окремий стенд в музеї світової столиці тхеквондо – південнокорейському Сеулі.

Ініціативу підтримали 828 мешканців міста.