Тимчасові спостерігачі громадської мережі ОПОРА сьогодні не змогли доїхати до Бердянська, де проходить другий тур виборів міського голови.

Автомобіль, у якому було троє співробіткинів ОПОРИ потрапив у ДТП через лід на дорозі, який присипало снігом. Нагадаємо, вчора ввечері в Запоріжжі та області випав перший сніг, який одразу перетворився в ожеледицю.

Деталі ДТП розказали в поліції:

Водій автомобіля «Volkswagen» 1981 року народження, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та допустив перекидання транспортного засобу. В результаті аварії водій та двоє пасажирів – представники громадянської мережі «Опора» отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Наразі їхньому життю нічого не загрожує.

Про стан здоров’я постраждалих спостерігачів  розказала Регіонньюз координаторка спостереження за виборами в Запорізькій області Таїсія Мельниченко.

“Ще вранці чоловік, що перебував за кермом подзвонив і розказав про аварію, він був у стані афекту. Пізніше виявилося, що він постраждав внайбільше, в нього перелом хребта, попередньо знаємо, що його життю нічого не загрожує, але реабілітація буде тривалою. Спершу його доставили до лікарні в Приморську, пізніше його перевезли до Обласної клінічної лікарні в Запоріжжі.  З дівчатами простіше, їм надали першу допомогу в Приморську й ушпиталили, щоб краще обстежити.”

Таїсія Мельниченко, посилаючись на водія автомобіля зазначила, що дорога на цьому відрізку дороги дужепогана, вранці була сильна ожеледиця. Автомобіль занесло та тілька разів перекрутило. На щастя, усі, хто перебував в автомобілі були пришпиленими пасками безпеки, це допомогло уникнути трагедії.