Мешканці Запоріжжя стверджують, що на одному з міських тролейбусних маршрутів продають квитки, які призначені для комунальних автобусів. Все б може нічого, але вартість тролейбусних та автобусних квитків відрізняється на 1 гривню.

З листопада 2018 року вартість проїзду в міському електротранспорті Запоріжжя складає 4 гривні, в комунальних автобусах – від 5  до 6 гривень, в залежності від протяжності маршруту.

Запоріжці стверджують, що в тролейбусі №2 продають квитки за 5 гривень, на яких написано: “Разовий квиток для проїзду в міському автобусі”.  Також люди поміти, що квиток зовсім незахищений і такий може надрукувати кожен, хто хоче вчинити шахрайство.

“Перший тролейбус на Бабурку”, який № 2, раптом став автобусом. Принаймні, про це говорять квитки, які реалізуються в салоні: “Автобус. 5 грн”. В інформаційному просторі про подорожчання електротранспорту нічого, як і виході на даний маршрут автобусів.
Тобто продавати в салоні тролейбуса автобусні квитки за відповідною ціною – це або ініціатива керівництва парку. Або особиста водія, з різницею в кишеню. Та й квитки якісь підозрілі, без захисту і написи про необхідність компостування.
ЗКПМЕ “Запоріжелектротранс”, чи є пояснення, чому на тролейбусному маршруті № 2 продають автобусні квитки, стягуючи з пасажирів по 5 грн? – пише запоріжець Артем Бородін.

Чоловік у соціальних мережах відмітив ЗКПМЕ “Запоріжелектротранс” й сподівається отримати пояснення.