Одна з команд Національного університету «Запорізька політехніка» – “Падік-19” потрапила до списків учасників російської “Ліги сміху”.

Про це стало відомо з сайту організатора –  Міжнародного союзу КВН.

На кастинг «Ліги сміху» на СТС зареєструвались п’ять команд з материкової частини України та ще 2, що позиціонують себе представниками ДНР. Серед них і запорізька команда «Падік 19», учасники якої студенти Національного університету «Запорізька політехніка».

Кастинг відбудеться 25-27-го січня, проте прийом заявок ще триває. З цього приводу від патріотичної частини українців прозвучало обурення. Керівництво навчального закладу наразі не відреагувало на вчинок своїх студентів. У коментарі журналістав сказали: “Зараз карантин, ми всі вчимося дитсанційно, про всі дії студентів нам не відомо”.

Незважаючи на 7 рік війни на Донбасі, зупинку авіа та залізничного сполучення з агресором і взагалі на те, що Запоріжжя – прифронтове місто, молодь вирішила все ж їхати на територію ворога й розважати там публіку.Більше того – стояти на одній сцені з людьми, які позиціонують себе мешканцями стореної терористами так звоної респуьліки.