Правоохоронці помітили підозрілого громадянина, який побачивши їх різко змінив напрямок руху. Вони вирішили його перевірити. Як виявилося не даремно, адже він перебував у розшуку. До того ж під час обшуку в чоловіка знайшли речовини схожі на наркотики.

Інцидент трапився вчора, 21 січня, близько 18:00. Поліцейські під час патрулювання, на вулиці Бетховена помітили чоловіка, який побачивши їх одразу пішов в інший бік. Невідомий намагався приховатись від них у сусідньому дворі, однак втекти не вдалося, повідомляє пресслужба Національної поліції.

На місці вдалося встановити особу втікача. Ним виявився місцевий мешканець 37 років, який перебував у розшуку. Під час обшуку в затриманого виявили шприц з невідомою речовиною та зіп-пакет з кристалічною речовиною, схожою на наркотики.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, перевезення чи переселення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Слідство триває.