В рамках світового туру на підтримку нового альбому «Alive In New Light» IAMX зіграють в Україні.

Цього разу музиканти зіграють відразу в двох українських містах – у Львові та Києві. При чому, це буде перший сольний виступ колективу в місті Лева.


Концерт IAMX у Львові відбудеться 24 березня у клубі «Малевич», а вже наступного дня група зіграє в столичному «Bel etage».

IAMX – проект незалежного музиканта Кріса Корнера. Кожен живий виступ колективу – це справжня магічна театральна постановка з продуманими до дрібниць деталями у вигляді костюмів та відеоряду; це енергія в чистому вигляді.

IAMX виступав в Україні вже багато разів і за цей час він встиг по-справжньому полюбити тутешніх шанувальників, характеризуючи їх, як “ті, що позбавляють дару мови”.

Цікаво, що для найзатятіших фанів на сайті IAMX доступна наступна можливість: ви можете придбати квиток на концерт, наприклад, у Львові, а також замовити вінілову або СD-версію свіжого альбому «Alive In New Light» всього за 18 і 8 фунтів відповідно.

А масла у вогонь ще й підлила презентація першого синглу «Alive In New Light» з однойменного альбому, реліз якого відбудеться 2 лютого.

Кріс Корнер називає новинку «найщасливішою піснею в кар’єрі». Всього до  «Alive In New Light» увійде 9 композицій. Цікаво, що чотири треки записані спільно з тату-майстром Кет фон Ді.

Тож, українські шанувальники Кріса Корнера та його банид зможуть почути все це “добро” наживо вже 24 та березня у Львові та 25 березня у Києві. Чекаємо з нетерпінням!

Віталій Очерет