Вчора, 10 травня, у португальському Лісабоні відбувся другий півфінал масштабного пісенного конкурсу “Євробачення-2018”. Українському глядачеві він був набагато цікавішим за перший, адже цього вечора виступав наш MELOVIN.

На охопленій полум’ям сцені артист представив пісню “Under The Ladder”, з якою переміг у фіналі українського Нацвідбору.

Як MELOVIN і обіцяв напередодні “Євробачення”, номер виявився дуже яскравим. Під час виконання співак вибіг до рояля, слідом за ним загорілася площина сцени і навколо інструменту, на якому продовжував грати українець.

Судячи з усього, до душі номер припав і глядачам, які нагородили виконавця гучними оваціями.

За результатами голосування з другого півфіналу до фіналу також пройшли Сербія, Молдова, Угорщина, Швеція, Австралія, Норвегія, Данія, Словенія і Нідерланди.

А от Росія, з її “добре відомою нам співачкою” Юлією Самойловою, залишилась за бортом фіналу.

Фото: скріншот з відео

Виступи всіх учасників другого півфіналу та оголошення результатів:

https://www.youtube.com/watch?v=NOuE9l2aWzI

Нагадаємо, фінал “Євробачення-2018” відбудеться вже завтра, 12 травня. За перемогу в конкурсі змагатимуться представники 26 країн – по десять переможців з першого та другого півфіналів, а також так звана Велика п’ятірка засновників конкурсу (Великобританія, Франція, Італія, Іспанія і Німеччина), плюс країна-господиня Португалія. Цікаво, що за результати жеребк уваннякраїнський співак виступить завтра в Лісабоні першим.