У квітні поточного року на Майдані волі зник Вічний вогонь, пройшло вже 4 місяці, а він досі не з’явився.

Ще тоді Олександрівська районна рада запевнила, що це пов’язано з плановим поточним ремонтом і найближчим часом його знову запалять. ЗМІ тоді повідомляли, що до травневих вихідних він не почне горіти, втім, на початку червня  все відновлять. Хтось каже – добре, що не горить, декомунізували, а інші мешканці Запоріжжя питають де він, бо ж пам’ятають що на його горіння повинні були виділити гроші громади. Ми зараз не хочемо міркувати над тим потрібен він чи ні, але якщо бюджет на його ремонт був, тож запоріжці мають право знати, коли реалізують виділену суму.

Зараз біля Вічного вогню проводиться плановий ремонт – заміна обладнання і лічильника газу. На жаль, до травневих свят завершити ремонт не встигнемо. Вічний вогонь знову буде запалено приблизно через місяць. Могли б зробити це і зараз, поки без газового лічильника. Але тоді якщо включимо, витрата газу буде вважатися по перетину труби, а це значить, що дуже багато доведеться платити «Запоріжгазу», – сказав  Валерій Мостовий у розмові з журналістами Індустріалки 24 квітня поточного року.

Через 4 місяці ми знову запитали у Валерія Мостового коли з’явиться Вічний вогонь.

Вічний вогонь буде! Зараз триває  перевірка лічильника та узгодження з Запоріжгаззбутом, а це довга процедура. Окрім того, що ми не  узгодили лічильник, чекаємо також фінансування на закупівлю і проектні роботи. Робота з монополістом ведеться постійно, нарешті то нам дали моделі лічильників, робимо проект, отримаємо гроші закупимо лічильник, узгодимо проект і буде ставити підрядна організація, що має ліцензію, – повідомив журналістам Regionnews Валерій Мостовий.

Про строки виконання робіт цього разу чиновник  не повідомив.