В період з 18 по 22 лютого 2014 року в центрі Києва сталися масові розстріли учасників Революції Гідності.

Українці ці події згадують зі скорботою та глибоким сумом. Здавалося б, скільки б часу не пройшло події цих жахливих днів житимуть у пам’яті свідків та учасників протистоянь наче вчорашні. Десятки молодих, успішних та освічених українців віддали свої життя заради європейського майбутнього України. Ці хлопці та дівчата мали допомагати розбудовувати Україну, але тепер вони тримають наше небо, бо ж вони – Небесна сотня.

Події 18-22 лютого стали початком нової історії українського народу, бо ж після пережитого – вороття назад немає. Після цих, жахливих подій прийшло це більше горе – війна, яка забрала життя тисячі українців, мирних та військових. Така страшна жертва забезпечила Україні власний шлях та шанс на абсолютну незалежність. Вперше за  декілька століть українці відкрито назвали речі своїми іменами і добре розгледіти обличчя ворога.  Попереду тільки власний шлях, сильна та незалежна Україна.

Так склалося, що серед політичних лідерів під час розстрілу Майдану з народом не було практично нічого. Втім, вчора українцям показали фрагмент, як тоді ще не президент Петро Порошенко допомагає виносити поранених з Маріїнського парку.  Починаючи з 3 хвилини 40 секунди добре видно дії Петра Олексійовича.

Відео опублікував Денис П’ятигорець у соціальній мережі Фейсбук.

Дивимося та згадуємо, українці не мають права це забути…