Про скасування вистави “Ідея Фікс” за участю російських акторів: Марата Башарова, Лариси Удовиченко та Сергія Колесникова, яка мала відбутися сьогодні в ПК “Дніпроспецсталь” стало відомо від організатора заходу. Співробітники Державної прикордонної служби відмовили російським акторам у перетині українського кордону.

❗️❗️ВНИМАНИЕ! ОТМЕНА СПЕКТАКЛЯ!❗️❗️

Спектакль “Идея Фикс” отменяется.
По причине того, что пограничные службы Украины не пропустили артистов в Запорожье. Причина – недостаточно оснований для прибывания.

УВАЖАЕМЫЕ ЗРИТЕЛИ! Возврат денежных средств будет осуществляться 20 января с 15.00 в кассе ДК “Днепроспецталь”.

Приносим свои искренние извинения!

На сайті прикордонної служби зазначається, що група прибула до аеропорту Запоріжжя з Варшави. У базі даних з’явилася інформація, яка не дозволила росіянам в’їхати в Україну.

В аеропорту Запоріжжя прикордонний контроль на в’їзд в Україну не пройшла група акторів з Російської Федерації. Вони прибули рейсом з Варшави.

Під час оформлення стосовно одного з іноземців спрацювала база даних щодо вивчення додаткових обставин перетину ним державного кордону. Як встановили співробітники Держприкордонслужби, громадянин Росії незаконно відвідував окуповану його країною територію Криму. Прикордонники відмовили йому у перетині кордону, а також довели рішення про заборону в’їзду на територію нашої держави і проставили відмітку в паспортному документі. Ще троє росіян не змогли пояснити доцільності та мети свого перебування в Україні.

Зауважимо, що упродовж минулого року прикордонники відмовили у в’їзді в Україну більше 7300 громадянам РФ, стосовно яких діяла заборона в’їзду чи які перевищили термін перебування в Україні, або стосовно яких була наявна інформація, що вони незаконно відвідували окуповані території.

Читайте також: У ЛІКАРНІ ПОМЕР ГЕРОЙ ТЕЛЕПЕРЕДАЧІ “СВІТ НАВИВОРІТ”