Британські інді-рокери повертається до України, щоб вперше зіграти у Львові та презентувати останній реліз Everything Not Saved Will Be Lost.

З Україною банду пов’язують особливі стосунки: гурт зняв на Троєщині кліп на одну зі своїх флагманських пісень – What Went Down та відіграв два лайви у 2018 та 2019 роках.

Тепер настав час розширити концертну географію та знайомитися з шанувальниками в іншому українському місті. В рамках свого нового туру гурт вперше завітає до Львова. Концерт відбудеться 31 серпня у клубі !FESTrepublic.

До Львова гурт везе останній реліз Everything Not Saved Will Be Lost, що складається з двох частин. Такі потужні треки як Black Bull та Exits доводять, що зараз банда перебуває чи у найкращій своїй формі.

З моменту утворення гурту у 2005 році Foals пройшли шлях від виступів у англійських пабах до групи топ рівня з солд-аутами по всьому світі. Колектив заслужено вважається майстрами живих виступів, про що говорить премія Q Award і дві номінації NME “Best Live Act”. Фронтмен групи Янніс Філіппакіс відомий своєю любов’ю стрибати зі сцени і влаштовувати крауд-серфінг, щоб бути ближче до фанів. А нещодавно Яніс зізнавався, що кілька років тому він відвідав Західну Україну як турист і концерт у Львові був його маленькою мрією.

Тож можна не сумніватись, що в останній день літа Foals запалять Львів. Квитки на концерт вже у продажу.

Віталій Очерет, RNA