Два дні тому, 27 червня у Шевченківському районі Запоріжжя трапилася трагічна ДТП, у якій загинула 19-річна дівчина, а її хлопець Роман готується до ряду операцій. У Романа перелом тазу та ребер, травмована рука та нога, черепно-мозкова травма. Він мало що пам’ятає, бо по-перше все відбувалося за його спиною, по-друге, у хлопця проблеми з пам’ятаю через травму. Друзі кажуть, що стан його стабільний, але лікарі бояться чи зможе він перенести ряд операцій.

“Поки він не може нічого корисного для слідства сказати. Я помітив – він запитує мене, я відповідаю, а коли приходжу вдруге він питає те саме” – поділився друг Романа Вадим.

Наталія померла на місці, вдарившись головою спершу об автомобіль, пізніше, вже без шолома полетіла на проїжджу частину. За словами свідків аварії, мотоцикл зупинився на світлофорі одразу навпроти прохідної заводу “Іскра” в очікування зеленого світла.  У той час на швидкості в мотоцикл влетів автомобіль Honda.

Деталі:

На мотоциклі тоді було двоє людей – пасажирка Наталія та її хлопець Роман, він кермував. Від раптового удару дівчина полетіла на лобове скло автомобіля Honda. На той час обоє мотоциклістів були в шоломах, але від удару об металеву раму автомобіля шолом злетів, тоді дівчина впала на асфальт і сильно вдарилася головою, удар був смертельним. Деталі аварії розповів Regionnews близький друг Романа Вадим. Він одним з перших прибув на місце аварії і зараз має підстави вважати, що справу хочуть “зам’яти”.

Хлопця змусило насторожитися декілька деталей. Коли на місце прибула поліція Вадим запитав чи є відео з реєстратора Хонди, його не виявилося, реєстратор є, а флешки там вже не було, – каже Вадим. Також поліція не знайшла відео з прохідної заводу “Іскра”, кажуть – черговий, який стежив за камерами все бачив, але запису немає.

І остання деталь, ймовірний водій автомобіля стверджує, що за кермом була жінка, а не він сам. Свідки натомість бачили п’яного чоловіка. До речі, в його крові виявлено 2 проміле алкоголю, стосовно жінки наразі не відомо, але якщо вона була тверезою, то маневр з пересаджуванням водія доволі поширений.

“Ми мусимо тримати питання на контролі, бо дуже схоже на те, що водія Хонди прикривають.  Хіба може бути такий збіг, щоб жодного відео не було, свідки є, розказують, що бачили, а на камерах нічого. Наша мото спільнота буде боротися за правду! ” – повідомив Вадим.

Друзі Романа планують влаштувати мотопробіг пам’яті загиблої дівчини та водночас акцію, щоб привернути увагу суспільства і правоохоронців до розслідування цієї справи.

Завтра відбудеться прощання з Наталією, з юною дівчиною, яка тільки-но досягнула повноліття, як  життя якої обірвалося через чужу помилку.

Загибла з дитинства захоплювалася бальними танцями, верховою їздою, а з недавнього часу полюбила мотоцикли.

Світла пам’ять та співчуття рідним!

Читайте також: ОПТИМІЗОВАНИЙ БЮДЖЕТ ЗАПОРІЖЖЯ: МІСЬКА РАДА СКОРОТИЛА ВИДАТКИ НА БЛАГОУСТРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРУ

ЕПІДЕМІЯ ТУБЕРКУЛЬОЗУ НА ЗАПОРІЖЖІ: ЯК ХВОРОБА ПОСТАВИЛА НА МЕЖУ ВИЖИВАННЯ ДО ЦЬОГО УСПІШНУ СІМ’Ю