Власники та співробітники ресторанів, кафе і нічних клубів пізно ввечері 17 липня вийшли під стіни Запорізької міської ради.  Люди вимагають скасувати заборону діяльності після 22 години.  Згідно із рішенням уряду, заклади громадського харчування та клуби не можуть функціонувати з 22:00 до 07:00. Ця заборона, за словами підприємців істотно обмежує доходи і не має логічного пояснення.

В акції, за інформацією порталу “Вместе” взяло участь близько 200 осіб, серед яких – як власники, так і співробітники нічних закладів. За словами присутніх, вони розуміють, що залишилися без роботи “завдяки” рішенням уряду. Проте, вони прийняли рішення зібратися під порожньою будівлею мерії вночі, щоб заявити про свою незгоду з розпорядженням, яка залишила їх без роботи на невизначений час.

Присутні люди, серед яких переважно молодь, скандували “Ні забороні”, “Скасуйте заборона”, “Дайте нам працювати”, “Верховна Рада працює, а ми ні”, “Ми теж хочемо їсти”

Протестуючі принесли під будівлю мерії барні стільці та шезлонги і розставили їх рядами. Проїжджаючі по проспекту автомобілі підтримували протестувальників клаксонами. На місці події була присутня і поліція, але в те, що відбувається не втручалася.