19 вересня близько 19 години сталася серйозна у місті Молочанськ Токмацького району. Жінка-водій мопеду «Honda Dio» 1989 року народження, рухаючись по вулиці Педенка у місті Молочанськ, не впоралася з керуванням, виїхала з межі проїзної частини та скоїла наїзд на бетонний паркан.

В результаті аварії жінка та її малолітня донька 2013 року народження з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовані до лікарні. Стан дівчинки залишається тяжким. За даними медичного обстеження виявлено, що в крові жінки наявні 2,2 проміле алкоголю.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Запорізькій області.

Наразі дівчина в комі. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція за цією статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Транспортний засіб вилучено. Розпочато досудове розслідування.