Директор КП «Центр управління інформаційними технологіями» Юрій Орєшкін вже відзвітував про фінансовий рік своєї сім’ї за 2020 рік.

Декларація, що з’явилася на сайті НАЗК має позначку “перед звільненням”, дані, що внесені стосуються  01 січня 2020 – 30 листопада 2020 року.

Згідно з документом, для Юрія та Олени Орєшкіних поточний рік видався вдалим, вони у червні заволоділи земельною ділянкою на 158 (м2), у січні новеньким легковим автомобілем Subaru forester вартістю майже мільйон гривень, в у вересні мопедом, модель його не вказана, втім відома вартість – 132 450 грн. 

Усі покупки мають пояснення, дружина Юрія Орєшкіна успішна підприємиця, вона за декларований період заробила понад 800 000 грн та трохи більше ніж пів сотні тисяч отримала заробітну плату за основним місцем роботи.  Сам Юрій Орєшкін протягом неповного року заробив – 323 715 грн.

У декларації досі вказаний актив, який з’явився у 2018 році –  грошова застава у кримінальній справі, де підозрюваним виступає заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

Читайте також : В обласній раді Запоріжжя триває таємне голосування за голову облради