У Запоріжжі продовжуються пошуки викладача Запорізького національного університету Луая Файсал Муца.

Від дня зникнення чоловіка пройшло понад 3 місяці, а можливе його місцеперебування досі не відоме. Дружина пана Луая Людмила Муц каже, що не втрачає надії на повернення чоловіка, вже 3 місяці вона не може спокійно спати й молить Бога, що допоміг повернути коханого.

Луай Файсал Муц

Луай Файсал Муц, доктор наук, професор Інженерного навчально-наукового інституту (в минулому Запорізька державна інженерна академія) Запорізького національного університету. У ВНЗ викладає дисципліни Менеджмент і адміністрування у публічній сфері, Техніка адміністративної діяльності. Він один з небагатьох у Запоріжжі знає арабську мову та допомагав поліції як перекладач, коли справи стосувалися носіїв  арабської мови.

Зокрема він виступав перекладачем у справі резонансної ДТП на Прибережній магістралі, в якій загинули марокканські студенти. Дехто з оточення чоловіка припускає, що його зникнення може бути пов’язаним з цією справою, бо коли нема перекладача, то справу можна затягнути. Втім, припущення до справи підшити не можна…

Зникнення чоловіка покрите таємницями та здогадками, а його пошуки викликають багато запитань на які ніхто не відповідає. Зокрема, в оточенні чоловіка кажуть, що поліція не проявляє активності в його пошуку, а волонтерам, які хотіли допомогти не надали необхідної орієнтації. Відтак, за підсумком 3 місяців пошукової роботи результат практично нульовий.

З власних джерел Регіонньюз вдалося з’ясувати, що поліції відомо де зник зв’язок з телефоном Луая Муца, зокрема це трапилося в районі цирку, у напрямку до Заводського району Запоріжжя. Є інформація, що після дзвінка чоловік покинув робоче місце, по нього повинен був приїхати автомобіль. Після того, як чоловік сів в авто, на зв’язок він більше не виходив.