Кілька днів тому мешканці мікрорайону Бабурка опублікували в соціальних мережах фото ливнівки, що провалюється по вулиці Воронезька.

Дорогу не так давно лагодили й сама водостічна канава не стара, але чомусь вона почала просідати. Водії побоюються, що рано чи пізно вона провалиться під землю разом з автомобілем. Частина дороги знаходиться в балці, тож у дощову погоду вода з усіх пагорбів стікає донизу і потрапляє в канаву, що на фото. Власне, з огляду на це стоки розширили, вони займають всю ширину дороги. Якби цієї ливнівки не було, балку просто б затопило, кажуть місцеві.

З надією на реакцію місцевої влади на проблему, мешканці опублікували фото в мережах, також надіслали декілька заявок з описом ситуації. Комунальники відреагували, приїхали та засипали частину ливнівки щебенем. Нема ливнівки – нема проблеми.

Ливнівка після реконструкції

Ливнівка до реконструкції

Фото в редакцію Регіонньюз надіслали місцеві мешканці й прокоментували.

“Це справа рук КП “ЕЛУАШ”, хлопці привезли щебеню, насипали, розрівняли і вся тобі реконструкція. У дощову погоду вода і без того повільно сходила, зараз взагалі стоятиме. Боюся, щоб другу частину стоків також мають намір засипати. Ось так в нас усі проблеми вирішують, нема лівневки – нема проблеми. А те, що тут все затопить водою нікого не хвилює” – емоційно коментує автор фото.

Обурюються люди й в соціальних мережах, таку роботу називають плювком в обличчя запоріжцям.