Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк сьогодні пообіцяв мешканцям міста збудувати спортивну арену.

Про це голова міста написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Об’єкт повинен з’явитися у центрі міста, тут зможуть займатис: волейболом, баскетболом, гандболом, міні-футболом.

У центрі Запоріжжя з’явиться сучасний спортивний комплекс для ігрових видів спорту (волейбол, баскетбол, гандбол, міні-футбол).
На найближчому засіданні сесії депутати розглянуть рішення щодо виділення коштів на проєктні роботи з будівництва багатофункціональної спортивної арени на вул. 12 Квітня.
Це стане логічним продовженням розвитку спортивної інфраструктури міста та зокрема дитячо-юнацької спортивної школи «Металург». Також у найближчих планах – ремонт спортивного залу та реконструкція ще одного футбольного поля – пише Володимир Буряк.
Нагадаємо, вчора запоріжці авктивно обговорювали у соціальних мережах реконструкцію скверу “Піонерів”, об’єкти якої не дожили до пів року. Вони осипаються і руйнують. Містяни нарікають на міського голову, мовляв – підряти віддає фірмам, які пилять кошти регулярно та впевнено.