Сьогодні у Запоріжжі проходить ярмарка вакансій, організатором якої виступає Асоціація програмної інженерії EASE. Президентом якої, до ручі є хлопець із Запоріжжя – успішний бізнесмен Владислав Савченко.

У рамках заходу був підписаний меморандум між EASE та Запорізьким національним університетом. Метою цього Меморандуму є співпраця EASE і університету в сфері освітніх послуг, розробки інформаційних систем, наукових досліджень в області ІТ і комп’ютерних наук, цифрового розвитку і інновацій.

Присутні також дізналися про нові можливості для фахівців зі сфери IT та студентів, яких компанії, що входять до асоціації готові прийняти на стажування.

Ярмарка ваканцій – всеукраїнський івент, який проводитимуть у декількох обласних центрах країни.

Першою локацією стало Запоріжжя. Ринок IT в цьому регіоні налічує десятки компаній, які працюють з усім світом і створюють унікальні рішення. Powercode, S-PRO, Kozak Group – про ці компанії знають в Австралії, США, Швейцарії завдяки талановитим співробітникам, які живуть і працюють в Запоріжжі. Сенс такого роду заходів полягає в тому, щоб кожен міг стати частиною міжнародних успішних проєктів, не виїжджаючи зі свого рідного міста.

Open Vacancies від асоціації EASE – це більше, ніж ярмарок вакансій. Це вже повноцінна конференція, де будуть виступати топ-менеджери IT-компаній, ділитися досвідом побудови бізнесу, культурою роботи в команді і відкритими вакансіями. Створюються нові можливості для здобувачів – можна пройти пробну співбесіду, в рамках якої дає поради професійна HR-команда і підказує, в якому напрямку розвиватися далі. Як медичний працівник став Head of PM? Чи легко професійному гандболісту перекваліфікуватися в nodeJS developer? В рамках івенту буде можливо поспілкуватися з такими людьми і зрозуміти, як у них вийшло увійти в IT – кажуть в асоціації.