Сьогодні мешканці Бабурки були здивованими заторами, що утворилися на новозбудованому мості в Запоріжжі. Дві з трьох смуг були перекритими, рух автомобілів здійснювався лише по однійю В Укравтодорі пояснимли ситуацію й повідомили, що така ситуація триватиме до закінчення облаштування низової частини балкового мосту. Його не можливо здійснювати з води, атому кран працюватиме безпосередньо на мосту.

Генеральна підрядна організація, що на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області будує Автотранспортну магістраль через річку Дніпро у Запоріжжі, почала роботи з облаштування низової частини балковго мосту (Споруда №4). Наразі там монтують перекачувальні пристрої на опори для виконання першого етапу поздовжнього насування прогонової будови мосту.

Через деякі технічні особливості, роботи не можуть проводитись з води. Тому мостобудівники виконують роботи з боку відкритої для руху верхової частини балкового мосту (Споруда № 4).

У зв’язку з цим, на частині ділянки нового мосту обмежено рух — відкрита одна смуга. Таке обмеження буде діяти до кінця виконання робіт. Орієнтовно роботи будуть тривати протягом двох тижнів.

Схема об’їзду погоджена Управлінням патрульної поліції в Запорізькій області.