Сьогодні вранці на вулиці Шкільна, що в Олександрівському районі Запоріжжя знайшли тіла двох жінок.  Як виявилося – обидві жінки вкоротили собі віку та мають родинний зв’язок. Зокрема мова йде про доньку та матір.

Спершу, з вікна 9 поверху вискочила молода жінка 1981 року народження, а за нею, з розривом у пів години, подалася й мати – жінка 1957 року народження.

Деталі трагедії розказали в ГУНП області.

2 березня близько 9.10 до відділення поліції № 2 Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля будинку по вулиці Шкільній виявлено тіло жінки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Поліцейські здійснили поквартирний обхід будинку та встановили, що загибла – мешканка квартири на 9 поверсі, 1981 року народження. Менш ніж за півгодини з вікна цієї ж квартири вистрибнула ії мати 1957 року народження. Обидві страждали на психічні розлади. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією «самогубство».