25-річна шкуродерка з Вільнянського району, що під Запоріжжям, почула вирок суду.

Суддею, під час ухвалення вироку до обвинуваченої, застосовано більш суворе покарання, аніж того вимагала сторона обвинувачення.

Про рішення повідомили на сайті Вільнянського районного суду.

Жінку визнали винною у  виготовленні, зберіганні та розповсюдженні зображень та відеопродукції порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб, та у жорстокому поводженні з тваринами, що відносяться до хребетних, вчиненому умисно активним способом, та яке призвело до загибелі тварини.

Зловмисницю засуджено за ч.3 ст. 301 та ч.3 ст. 299 КК України до 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права займатися діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції строком на 3 роки.

Цим же вироком визнано винним 52-річного мешканця м. Запоріжжя у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні зображень та відеопродукції порнографічного характеру, вчинених за попередньою змовою групою осіб. Чоловіка засуджено за ч. 3 ст. 301 КК України та призначено покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з випробуванням строком 3 роки з позбавленням права займатися діяльністю, пов’язаною з виготовленням та реалізацією фото та відеопродукції строком на 3 роки.

 

Вирок не набрав законної сили.