Так звана няня нелегального дитячого садка прийшла на засідання суду з ознаками побиття. Жінка каже, що на неї напали в СІЗО. Також підсудна запевнила, що начебто має відомості про те, що її замовили. Хто та навіщо? Жінка показує на лавку, де в тому числі сиділа постраждала сторона.

Про це повідомив сайт 061, журналісти якого були в залі засідання.

“Мені повідомили, що мене заказали … ось представники … – сказала обвинувачена, шукаючи рукою на лавку, де знаходились учасники судового процесу, у тому числі і потерпевшій строні, – Це проізошло це буквально перед виїздом сюда на суд. На камері все зафіксировано, і я думаю, що там все слишно і все добре”, – сказала Ірина С, показуючи у тому числі свій розбитий лоб.

Про побиття підзахисної заявили й адвокати жінки.

“Нам стало відомо, що відносно нашої підзахисної були вчинені насильницькі дії в СІЗО – нанесені тілесні ушкодження. Тому ми просимо відповідно ст.206 КПК забезпечити захист, направити матеріали досудового розслідування, і направити матеріали для призначення медичної експертизи для встановлення фактів наявності тілесних ушкоджень” – каже адвокат.

Нагадаємо, наприікінці травня 2020 року молода мама привела свою однорічну доньку до нелегального дитсадка. Планувала залишити на кілька годин, щоб звикала поступово. Вже за годину після того, як мати попрощалася з донькою стало відомо, що дитина померла. Олесі захлинулася власною слиною, коли сильно плакала. До обличчя дитини няня прив’язала подушку, каже – щоб швидше заспокоїлася.

Так звана няня почистила історію запису на камерах, але забула почистити архів, тож все що відбувалося в квартирі жінки стало відомо.