Одіозний запорізький нардеп від партії “Слуга народу” Євген Шевченко останнім часом аж надто зачастив до Білорусі. Свою увагу до цієї країни він проявив після виборів президента, мітингів та масових побиттів. Підтримували Лукашенка, проти якого виступили усі демократичні країни, Шевченко почав, як рідного батька.

Свої поїздки він демонстрував у соціальних мережах, про них звітував у своєму телеграм каналі. У Зеленського одразу заявили – до Білорусі Шевченка ніхто не делегував, він сам прийняв рішення поїхати, присутній там як  фізична особа.

Шевченко ж так не думає і навіть планує з Лукашенком, цитуємо: “правити світом”. Про це він написав у своєму телеграм каналі додавши, що слуги йому зовсім не потрібні, буде створювати власну партію. Українців же попросив трошки зачекат, поки він (Шевченко) себе проявить.

Окрім цього Шевченко назвав білорусів, що виступають проти Лукашенка, нецензурними кількаповерховими словами.

Nexta-Live про який йде мова у дописі – опозційний до влади Білорусі телеграм-канал, загальна кільксть підписників 1,4 млн.

Коментарі під дописом розділились. Показово, що з коментаторами, які не згодні з думкою автора, нардеп починав дискусію словами – “націоналістів на Лєсоповал”, “Будете голосувати за мою партію – буде як у Батьки”, “Нащо мені ваші Слуги” та ін.