У курортному місті Бердянську Запорізької області поліцейський зупинив автомобіліста через порушення ПДР. Під час спілкування з водієм з’ясувалося, що він сів за кермо перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Винуватець намагався відкупитися хабарем, однак тепер йому загрожує тюремний строк. 

Інцидент трапився 12 березня об 11:00. В районі Військово містечко коп зупинив авто «Opel», яким керував 45-річний мешканець Чернігівки, через порушення правил дорожнього руху. Чоловіка попросили пройти медичний огляд, адже його запідозрили у вживання спиртних напоїв, повідомляється на сайті ГУНП.

Очевидно, водій злякавшись відповідальності, запропонував поліцейському за грошову винагороду «вирішити питання на місці». Підклав купюру іноземної волюти стражу порядку у підсклянник службового авто.

Окрім ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення, на порушника відкрили ще й кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369(Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.