Сьогодні, 15 березня, об 11:00 обурені мешканці міста зібралися біля центрального офісу ПАТ «Запоріжгаз» (вул. Заводська, 7). Вимагають, щоб до них вийшов директор підприємства та пояснив свавілля його підлеглих. На думку мітингуючих, робітники незаконно відключають газ людям.

Прогнозовано до мітингарів ніхто не вийшов з начальства. Тому присутні зі словами: «У директора «Запоріжгазу» протікає газ», увійшли в середину приміщення. Головне питання, яке турбує мешканців міста – на якому підґрунті робітники ПАТ «Запоріжгазу» стали масово відключати житлові будинки від газопостачання. Як запевнюють деякі, газовики обманом проникають до будівель під приводом «усунення проблем».

Невідомі представники підприємства, з якими зараз спілкуються громадяни, невдоволені, що запоріжці прорвалися до їх кабінетів. Навіть не хочуть представлятися. Вимагають вирішувати ситуацію «цивілізовано». Натомість люди просять відповідних документів за якими відключали газ ряду будинкам. Кажуть, що готові відстоювати свої права у суді.