У селі Щасливе на Херсонщині, де 7 березня вбили 7-річну дівчинку, мешканці все ще пробують оговтатися та здолати страх. До затримання підозрюваного люди старалися зайвий раз не виходити за ворота. 14 березня поліція затримала 62-річного чоловіка ДНК якого знайшли на тілі вбитої дитини. Експертиза підтвердила, затриманий Микола причетний і до зґвалтування і до вбивства дитини.

Чоловіка взяли під варту, але розслідування продовжує з’ясовувати додаткові обставини. Слідству доведеться встановити де був вчинений злочин, чи був чоловік сам, як та коли підкинув тіло до чужого сараю.

Тим часом мешканці Щасливого аналізують, чи можна було попередити трагедію, чи можливо було розгледіти в односельцю збоченця та вбивцю?

З того, що розповідають люди в селі, так – попередити трагедію ймовірно  можна було. З людьми спілкувалися журналісти “Україна 24.”

У селі розповідають, що підозрюваний Микола жив один, по сусідству з убитої Машею, і дружив з її батьком. Коли чоловік був тверезим він нікого не чіпав, а от коли випивав спиртне – всі його боялися, бо знали, що у Миколи три судимості за хуліганство та побиття людей.

“Я його боялася, якщо вип’є. Я навіть не виходила з квартири. Це дуже жорстока людина, бо були вже побиття людей… І душив, от дітей душив, показував свої геніталії”, – розповіла мешканка Щасливого Олександра Юнгіна.

За словами сусідки Наталії Глобової, саме над її дітьми чоловік знущався.

“Я написала заяву з приводу того, що він душить дітей, показував геніталії. Поліція до мене приїхала, його забрали, але через годину його відпустили. Як нам сказала поліція – ну не було ж тяжких тілесних ушкоджень”, – розповіла жінка.

Односельці Миколи не можуть повірити в те, що він здатний на вбивство. За їх словами, він був неадекватним, але такого результату вони не могли припустити.

Читайте також: У Запоріжжі в п’ятницю пройде страйк