Прибувши на місце призначення чоловік відмовився платити водію таксі за надану послугу. Зрозуміло, що таксист не збирався так просто відпускати клієнта. Між ними виникла суперечка, в результаті якої любитель покататись задарма здійснив постріл.

Повідомлення від постраждалого надійшло близько 22:00 15 березня. 24-річний місцевий мешканець розповів, що став жертвою свого клієнта. У вільний час він підпрацьовує таксистом. Доставив до місця призначення чергового клієнта. Той неочікувано відмовився платити за проїзд. Під час суперчеки, невідомий витягнув предмет схожий на пістолет і здійснив у нього декілька пострілів. Постраждалий отримав тілесні ушкодження, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Правоохоронцям вдалося швидко встановити особу підозрюваного. Ним виявився раніше засуджений за скоєння розбійного нападу 36-річний громадянин. Під час обшуку в імовірного зловмисника вилучили пневматичний пістолет. Зброя направлена на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-7 років.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.