З сусідами дівчинки, яка загинула 17 березня на вулиці Василя Сергієнка, 16-а спілкувалися журналісти Депо.

Люди, що живуть поруч розповіли справжню містику про квартиру, в якій мешкала дитина з мамою та вітчимом. Виявляється, маленька Марійка стала 4 людиною, яка випала з вікна цієї квартири.  Мати дівчинки орендувала одну велику кімнату з балконом у цій квартирі. Помешкання здають частинами, в кожній з кімнат окремі орендарі.

Сусідка сім’ї, пані Світлана каже, що в цьому році один з орендарів квартири також загинув, впавши вниз. Яку саме з кімнат квартири він знімав, сусідка не знає, але каже, що і це був не перший випадок. За словами Світлани, Маша стала четвертою, хто загинув, випавши з квартири. Першим в 1980-х був господар будинку, який нібито намагався перелізти з балкона на балкон і зірвався, потім – якась жінка, яка в ній жила, потім молода людина – в січні цього року, і ось тепер – дитина.

Що стосується обставин, при яких загинула Маша, у сусідів думки розходяться. Хтось не розуміє, як таке могло статися, хто вважає, що Маша грала на балконі, хтось звинувачує в трагедії співмешканця її матері, якого нібито часто бачили напідпитку, в день трагедії теж. Сусіди повідомили, що після трагедії його забрала поліція.

Про матір Маші сусіди нічого поганого сказати не можуть: працює продавчинею, за дівчинкою добре доглядала. Матеріальне становище сім’ї оцінюють як нормальне, кажуть у дівчинки був хороший велосипед, самокат. Про Машу все у дворі згадують як про веселу, дуже жвавою дівчинкою.

Зараз на місці, де загинула дитина, лежать квіти й лялька, горить лампадка.

Нагадаємо, 17 березня у Запоріжжі трапилося велике горе – з вікна 9-го поверху випала 6-річна дівчинка. Марійка, так звали дину, ймовірніше за все випала сама, раніше повідомлялося, що до смерті дитини причетний її вітчим, втім поліція розглядає випадок, як нещасний.

Трагедія трапилася на вулиці Василя Сергієнка, 16-а. Матері дитини вдома у той час не було, люди збирають гроші на поховання дитини.