Парк «Студентський» (до перейменовування парк ім. Дроб’язко) знаходиться на вул. Приходській Олександрівського району. Мешканці, які живуть неподалеку, незадоволені станом території, тому збирають підписи під петицією про реконструкцію парку.

Ініціаторка Марина Дьогтева. Вона запевняє, що в цій місцевості мало скверів, парків, дитячих майданчиків. У дорослих невеликий вибір, куди вести свою малечу. Один з варіантів – «Студентський» парк. Однак територія настільки занедбана, що тут страшно гуляти з дітьми: розхитана плитка, обдерті гойдалки, відкриті люки, зламані урни тощо.

1. Пішохідні доріжки потребують ремонту, адже плитка розхитана, в деяких місцях відсутня.
2. Після робіт по заміні підземних комунікацій – зелена зона перетворилась на звалище. Де раніше  грали діти, сьогодні гори переритої землі, багнюка. Молоді дерева викорчували й покинули.
3. Дитячі гойдалки та гірки потребують ремонту. І велике побажання – НЕ ПРОСТО ДЕМОНТУВАТИ. А саме відремонтувати, адже там цікаві гіркі та гойдалки, ще радянські, але цікаві.
4. Урни – зламані.
5. Парк перетворили на собачий туалет, адже багато людей саме в цьому парку вигулюють тварин і не прибирають після них. В решті на кожному кроці екскременти.
6. Каналізаційні люки ненадійно закриті, деякі напіввідкриті. І це за декілька метрів від дитячого майданчика.


Жінка сподівається, що запоріжці відгукнуться й на якійсь із сесій депутати міськради розглядатимуть питання про реконструкцію парку.

На сьогодні петиція зібрала 83 голоси з 750 необхідних. До кінця голосування залишилось 57 днів.

Фото з сайту петицій

Відео зі сторінки у Фейсбук