КП “Водоканал” у Запоріжжі знищив у дворі житлових будинків дитячий майданчик і кинув все напризволяще.

Майданчик для дітей за адресою Шкільна, 46 встановлювали перед виборами у 2014 чи то у 2015 роках, тобто, від доволі новий. Батьки дітей, що там гуляли додатково встановлювали те, чого на їхній погляд бракувало власним коштом.

Три тижні тому у дворі стався злам трубопроводу, тож комунальники змушені були все перерити, щоб усунути проблему. Впоралися з задачею чи ні, втім ніхто не знає. Очевидними є лише наслідки роботи співробітників Водоканалу.

На дитячому майданчику все перерили, елементи, що були встановлені викопали й покинули так, щоб просто лежали. Не присипали навіть глибоких ям, що утворили на місці гойдалок та турнікетів.

Олександр Ждан, якого запоріжці вже добре знають через трагедію, що трапилася з його донькою, звернувся на службу 15-80, щоб нагадати – все треба повернути до попереднього стану. Чоловік запитав – коли та що планується робити, щоб виправити ситуацію. Та коли отримав відповідь, вирішив проблемі надати розголосу, та служба, як виявилося не відповіла на жодне із запитань Олександра.

Що зараз відбувається у дворі чоловік показав усім, він висловив сподівання, що місцева влада побачить та почує його.

Читайте також: У Запоріжжі перекрили рух транпорту на частині центрального проспекту – фото, відео