Під час сьогоднішньої акції протесту під стінами ПАТ “Запоріжгаз” оголосили про створення  спеціального телеграм чату для реагування на беззаконня, яке проявляє компанія стосовно споживачів газу.

Людей просять повідомляти в чаті про незаконні дії газовиків, мобільна група буде виїжджати на місце події та вживати заходів.

Зараз активна фаза мітингу вже пройшла, люди підходять до гучномовця й повідомляють про дії газової компанії, також вносять пропозиції стосовно подальших дій.

Нагадаємо, сьогодні роззлючені люди питали сьогодні  керівництва компанії про законність відключення домогосподарств від газопостачання. Люди звинуватили компанію у вриванні на приватну територію та самоуправство, а також ігнорування офіційних запитів та заяв. До Запоріжгазу прийшли кожен зі своєю історією та претензіями, серед присутніх багато пенсіонерів.

Учасники мітингу вимагали відповідей на запитання поставлені директору Запоріжгазу Олегу Мізіков 15 березня 2021 року. Перший візит, тиждень тому закінчився руйнуванням воріт підприємства та проникненню обурених людей до приміщення.

Люди обіцяють написати колективну заяву до прокуратури з описом та скаргами на дії компанії.