Завтра, 23 березня, об 11:00 біля головного корпусу Запорізької Інженерної академії, на вулиці Трегубенка, відбудеться церемонія прощання з Луаєм Муцом – викладачем ЗНУ, який багато років працював для Запоріжжя та студентів.

Про час та місце прощання повідомила дружина вбитого чоловіка.

Поки поліція каже, що чекає на результати експертизи, яка має встановити особу, чиє тіло знайшли у лісосмузі. Тим часом дружина Луайя Муца приймає співчуття та готується до похорону чоловіка.  Це означає, що тіло знайдене закопаним в землі на околиці Запоріжжя належить саме Луайю, його шукали понад 4 місяці. Дуже ймовірно, що вбили чоловіка одразу ж, як тільки він зник. Так само не відомо, що стало причиною смерті викладача та чи є підозри хто б міг бути причетним до злочину. Чому мовчить поліція – не відомо.

прощання з Луайєм Муцом

 

Нагадаємо, тіло викладача Запорізького національного університету знайшли закопаним поблизу села Володимирське, що в околиці Запоріжжя. Це Широківська ОТГ.

Чоловіка вбили кілька місяців тому, а тіло закопали. Через сильну забрудненість поліція одразу не визначила, що могло стати причиною смерті Луайя Муца. Тіло знайшли правоохоронці,  20 березня в лісосмузі, у ході  слідчо-пошукових робіт.  Труп виявили у спідній білизні.

Читайте також: Перевірка триває: в поліції повідомили інформацію про ймовірне зґвалтування дитини у Запоріжжі