Команда російського опозиціонера Олексія Навального відмовилася прибрати Крим з карти Росії, це свідчить про те, що позиція є принциповою.

Команда Олексія Навального запустила сайт “Свободу Навальному” – на якому розмістила картографічне зображення Російської Федерації, в межі якого включена також тимчасово окупована РФ територія Криму.

Про це повідомив кримськотатарський політик і громадський діяч Рафат Чубаров.

За моєю ініціативою годину тому (о 18.45) в мене відбулася розмова з Леонідом Волковим, в ході якого я пояснив неприйнятність такого дійства і запропонував привести кордони РФ у відповідність з міжнародно – визнаними кордонами України, виключивши на зображенні півострів Крим з меж РФ.
Пан Волков пояснив мені неможливість запропонованого мною виправлення. Мені не хотілося б транслювати аргументи пана Леоніда а, тому я пропоную йому самому включитися ТУТ в обговорення даної вкрай непривабливої ситуації.
Путін, немає слів, вбивця і бандит!
А ким тоді є ті, хто підтримує Путіна в його бандитському вторгненні до Криму і окупації півострова? Не хочу нікому читати ніяких нотацій, обмежуся лише очевидним – хочете справедливості у себе вдома, припиніть мародерствувати в чужій хаті – написав Рафат Чубаров.