На Кічкасі на одній з вулиць громадянин виявив несанкціоноване сміттєзвалище. Очевидець розмістив гнівний пост у соцмережах із закликом до совісті місцевих мешканців.

Чоловік розповів, що знайшов гору сміття із побутовими відходами на схилах балки між гаражним кооперативом «Авангард» і будинком на вул. Радіаторній, 46. Пакети, взуття, бляшанки, тари – загалом невідомі викидають сюди все, що вдома «не знадобилось».

Фото: В’ячеслава Варданського

Вчора ж, 24 березня, з’явилося повідомлення про ліквідацію чергового несанкціонованого сміттєзвалища на перетині вулиць Адмірала Ушакова та Фільтрової (приватний сектор). Пресслужба Райадміністрації Запорізької міськради по Заводському району повідомила, що на місці було складено протокол. Порушників знайшли й за їх кошти вивезли сміття.

Тепер там буде встановлено інформаційний щит та відеоспостереження, щоб спокуси виносити туди своє сміття більше ні у кого не виникало.
Фото пресслужби
Нагадаємо, що особи, які викидають сміття у невстановленому місці, несуть дисциплінарну, адміністративну, цивільну чи кримінальну відповідальність. Порушнику/ці може загрожувати штраф від двадцяти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
На головній – фото  В’ячеслава Варданського