Службову квартиру площею 87,58 кв.м. в користування отримала дружина заступника міського голови Запоріжжя Володимира Волобуєва.

Про це стало відомо з щорічної обов’язкової декларації чиновника. Документ аналізували журналісти ЗПР.

За минулий рік Володимир Волобуєв разом з родиною отримав 1,34 мільйона гривень доходів. Левову частку надходжень склали кошти, одержані від продажу автівки за майже 604 тисячі гривень, а також заробітна плата заступника мера в розмірі 583 тисячі гривень.

Крім того, заступник мера з родиною задекларував у власності садовий будинок на 110,8 кв.м., квартиру у Макіївці на 55,6 кв.м., квартиру у Запоріжжі на 53,17 кв.м. та частку ще однієї квартири у Макіївці – на 53 кв.м. Окремо він вказав користування дружиною за договором найму із міськрадою квартирою у Запоріжжі на 87,58 кв.м.

Житло саме такої площі у жовтні 2020 року надавалося дружині посадовця, Гузель Прокопенко, як службова квартира від комунального підприємства “Запоріжміськсвітло”. Тоді міськвиконком погодив відповідне рішення. За документом, це двокімнатна квартира, що розташовується по вул.Немировича-Данченка.

У січні вже цього року Волобуєв задекларував продаж нерухомості за 990 тисяч гривень. Мова йде про продаж квартири на 53,17 кв.м. у Запоріжжі.