Син колишнього голови Запорізької обласної держаної адміністрації Олексія Кучеренко потрапив у серйозну аварію в Києві, про це повідомляють активісти проєкту “Зупини лося”.

Про травмування сина народний депутат від партії “Батьківщина” повідомив самостійно у соціальних мережах. Олексій Кучеренко пише коротко: “Дякую нашим медикам. Просто дякую що Ви є і Ви з нами”, також нардеп опублікував світлини родини у стінах лікарні з сином, який вже трохи поправився після травм, які дуже ймовірно спричинила ДТП. Про обставини ДТП, як і про інші причини потрапляння сина в лікарню пан Олексій мовчить.

Втім, з цого приводу дещо вирішили сказати активісти проєкту “Зупини лося”, який у столиці вже добре знають та якому довіряють.

Там повідомляють, що резонансна ДТП на проспекті Перемоги в Києві, що трапилася 20 березня була за участю саме сина нардепа.  І начеб то, в аварії винен водій автомобіля, в якому перебував син Кучеренка. Посилаючись на власні джерела активітси пишуть – молодики влаштовують гонки на одному з центральних проспектів регулярно.

Текст на сторінці проєкту дослівно: 

Друзі, ми дамо вам інформацію!
А ви самі вирішуйте – довіряти їй чи ні!
Отже, вночі 21 березня, сталося доволі резонансне ДТП на пр. Перемоги в Києві.
Водійка БМВ на високій швидкості, так влупила вантажівку комунальників, що та відлетіла на 50 метрів.
Дуже постраждала водійка та її пасажир на передньому сидінні.
Буквального того ж дня, дуже надійне джерело надіслало нам інформацію, що в ДТП потрапив син народного депутата, партії Батьківщина – Олексія Кучеренка.
Але більше підтверджень не було, тому інформацію не ризикнули публікувати.
І от напередодні. . .
Нардеп Кучеренко сам публікує в фб світлини свого травмованого сина та зізнається в коментарях, що той потрапив в ДТП.
Хоча не уточнює подробиць історії.
А наше джерело дає такі деталі: “Вони щотижня влаштовують такі перегони на проспекті Перемоги. Тієї ночі, гасали двома автівками. 2 брата Кучеренко були в одному, а третій, з дівчиною – в іншому”
Занадто багато збігів, щоб ця інформація мала всі шанси бути правдою.

У поліції з приводу ДТП на Перемоги, 20 березня інформації ми не знайшли, втім про неї писали столичні медіа.

Аварія трапилася в Шевченківському районі столиці на проспекті Перемоги між станціями метро Політехнічний інститут та Шулявська пізно ввечері у суботу, 20 березня 2021 року. Подробиці розповідали ВартовіЕспресо.

BMW їхало у крайній лівій смузі в напрямку метро “Шулявська” та, перелаштовуючись в іншу смугу між Пушкінським та Політехним парками, не гальмуючи, влетіло на повному ходу у задню частину малотонажки. Удар був такої сили, що автомобіль комунальної служби “Київтеплоенерго” відлетів на відстань близько 100 м та перекинувся на бік. З седану ж залишився тільки металобрухт.

Хлопці, які були очевидцями цієї пригоди, допомогли вибратися потерпілим з автівки, викликали всі служби порятунку та разом з водіями, які проїжджали повз, допомогли загасити палаюче авто. Троє людей, які перебували в BMW, було госпіталізовано: водійку та пасажира, що знаходився на передньому сидінні, забрали у важкому стані.

Можна тільки уявити з якою швидкістю летіло БМВ, щоб здійснити удар, через який було перекинуто 5-тонний Ford Transit у якого навіть задню вісь вирвало. Після цього проспект Перемоги в напрямку метро “Шулявська” було перекрито, а транспорт відводився на прилеглі вулиці. Пропускалися лише спецмашини.

ДТП син Олексія Кучеренка ДТП син Олексія Кучеренка

Чи справді сини нардепа влаштовують перегони та ризикують життя учасників дорожнього руху стверджувати не можна, втім збігів аж надто багато, щоб відкидати цю версію.

Читайте також: Запорізькі рятувальники поділилися світлинами та інформацією про ДТП з Інтерсіті