У пресслужбі Запорізької міської ради розказали про літній сезон навігації та рейси, які працюватимуть для доставки запоріжців до садово-городніх ділянок.

Почне працювати навігація з 27 квітня до 29 жовтня. Буде організовано катери та автобуси для перевезення містян до садово-городніх ділянок. Також на період річкової навігації буде організований рух тролейбусів і автобусів, які курсуватимуть з річкового порту. Перевезення здійснюватимуться за кількома традиційними напрямками. Для пільговиків проїзд безоплатний – його вартість буде компенсувати бюджет міста.

У напрямку Дніпровського району рухатимуться тролейбусні маршрути №3 «4-й Південний мкрн – вул. Піщана», №11 «Арматурний завод – вул. Сєдова» та №17 «вул. Сєдова – Бородінський мкрн», Комунарського району – тролейбусні маршрути № 3 «4-й Південний мкрн – вул. Піщана» та №14 «Сімферопольське шосе – Набережна».

Автобусні рейси для підвозу та вивозу жителів міста з річкового порту будуть організовані за маршрутами загального користування:

№38 «БК ЗАлК – Аптека (вул.Рубана)» від зупинки «пр. Металургів» через пр. Соборний, вул. Портову, вул. Незалежної України, пр. Металургів до зупинки «БК ЗАлК».

№ 29 – «вул. Фінальна – 4-й Південний мкрн» для вивозу жителів міста з річкового порту в напрямку Заводського району за зміненим шляхом проходження, а саме: від зупинки «пл. ім. Поляка» по пр. Соборному, вул. Портовій, вул. Незалежної України, пр. Металургів та далі за затвердженим маршрутом.

Читайте також: Уже в квітні із Запоріжжя з’явиться прямий рейс до Польщі