Міська голова Вільнянська Наталя Мусієнко примусово виводить людей на мітинг. Використовуючи своє службове становища посадовиця збирає вчителів, працівників КП та інших держслужбовців на заплановану акцію. Відповідні відео оприлюднюють у соціальних мережах місцеві жителі. На кадрах зафільмований момент централізованих зборів держслужбовців, які отримують настанови щодо заходу.

«Где власть? У нас заняты все койки под больными Ковид, а в это время при непосредственном участии мера Вольнянска Мусиенко Натальи Александровны собираются митинги, куда сгоняются школьники и учителя. …..Люди лишний раз боятся на улицу выйти что бы не заболеть. Я рассчитываю на реакцию правоохранителей, т.к. такое поведение считаю недопустимым. Поэтому прошу считать этот пост как обращение о совершении преступления»

У самий пік пандемії, коли не вистачає кисневих балонів, коли ліжко-місць не має для хворих на COVID-19, коли лікарі 24/7 намагаються рятувати людей з ускладненнями від недуги  – міська голова Вільнянська Наталя Мусієнко збирає масові заходи. Навіщо це треба?! Відповідь на поверхні. Вчора представники громадської організації «Вольтера» анонсували приїзд так званого «незалежного журналіста», більше відомого, як артиста студії «Квартал 95», який  своєю скандальною поведінкою хайпує у соціальних мережах. За приїзд київського гостя, напевно заплатили чималеньку суму грошей. Отож, дозволити «виставі» відбутись без глядачів не могли.  Охочих  долучитися до мітингу – перформансу виявилось небагато, отож міська голова вирішила сама взятися за кількісну складову глядачів.

Такі дії посадовиці знайшли негативний відголосок у чималої кількості місцевих жителів, які вважають, що організатори незапланованої акції втратили зв’язок із реальністю.

Адже, у зв’язку з різким стрибком захворюваності, створено комісію з ТБ та НС, та введено заборону на проведення масових зібрань.

Місцеві громади разом із державою, насамперед,  відповідають за життя і здоров’я людей.  Іх дії, і бездіяльність повинні ретельно проаналізуюти правоохоронні органи. Адже існує відповідна правова база та статті Кримінального кодексу.