На одній зі столичних зупинок правоохоронці помітили велике скупчення народу. Вони вирішили з’ясувати ситуацію, як виявилося недаремно.

Інцидент трапився у Святошинському районі. Патрульні побачили натовп на одній з зупинок. Вони вирішили зробити зауваження громадянам, які не дотримувались карантинних вимог. На місці події ж було з’ясовано, що 18-річна дівчина продавала квитки для проїзду в громадському транспорті, повідомляє пресслужба відомства.

Зловмисниця розповіла, що придбала спецквитки та довідки про працевлаштування в одній з лікарень м. Києва через інтернет. Перерахувала за них 5 тис. грн. Згодом продавала по 200 грн за один квиток.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підробних документів, печаток, штампів). Підозрюваній загрожує покарання у вигляді штрафу до однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешту нас трок до шести місяців, або обмеження волі нас трок до двох років.

Наразі встановлюються особи, які виготовляли спецперепустки та довідки до них.

Читайте також: У КИЄВІ ПРОХОДЯТЬ РЕЙДИ, ПЕРЕВІРЯЮТЬ НАЯВНІСТЬ ПРОПУСКІВ У ПАСАЖИРІВ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ