Екс-начальник ГУ Національної поліції в Запорізькій області Олег Золотоноша написав у своєму Facebook нову інформацію на тему свого затримання за перебування за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Золотоноша пише – усе що відбувалося – вистава, спеціально спланована легенда, не було ні п’яного водіння, ні реального затримання, все вигадка. А підігравав ситуації Ігор Мусійчук, за словами Золотоноші, саме він дбав про те, щоб історія виглядала правдоподібно. Навіщо – відповіді Олег Вікторович не дає, либонь тримає інтригу.

Насправді 15.07.2020 не було ніякого нетверезого управління автомобільним або водним транспортом (гідроциклом) за моєю участю . Усе це було вигадано, як легенда для виконання спеціального завдання. Щиро вдячний Ігореві Мосійчуку , який безпосередньо приймав участь у таємній операції, та виконуючи важливе завдання, надав розробленій легенді реалістичності. Як би це дивно не звучало, але це був спланований захід, пов’язаний з розповсюдженням саме такої інформації.

З цією метою публікую офіційний документ, який підтверджує факт вигаданої легенди – про авто і гідроцикл та в якому зазначається , що взагалі ніякого затримання не відбувалося. Виявляється, що все це було інсценовано.

Наразі це все, що можу сказати, Вам шановні друзі. Сподіваюсь, що Ви будете ставитися до цих нових обставин з порозумінням. Попереду нас чекає ще безліч цікавих новин, але щоб їх розуміти повною мірою, треба працювати над розвивитком критичного мислення. Щоб стати більш мудрішими та виваженими нам необхідно повністю відмовитися від кліпового сприйняття нав’язаної реальності.

У підтвердження своїх слів Олег Золотоноша публікує відповідь на запит якогось пана, ім’я якого у документі не зазначається. У відповіді на запит повідомляється, що до Печерського відділу поліції ГУ НП громадянин Олег Вікторович Золотоноша не доставлявся.

Екс-начальник висловив сподівання, що всі з опублікованого документу все зрозуміють.